Privacy policy

Versie/Laatste update: maart 2016

Je privacy is van groot belang voor 3DABOUT.me. Wij voldoen aan de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet. In deze Privacy Policy kan je lezen wat voor soort persoonsgegevens we verzamelen, en hoe we je persoonsgegevens opslaan, verwerken en beschermen. Verder kan je lezen voor welke doeleinden we je persoonsgegevens zullen gebruiken en met wie je gegevens gedeeld zullen worden.

 

Waarop is deze Privacy Policy van toepassing?

Deze Privacy Policy is van toepassing op je gebruik van de mobiele applicatie 3DABOUT.me en de website www.3Dabout.me, en alle diensten die we je aanbieden via deze “App” en deze “Website”.

 

Persoonsgegevens

Je “persoonsgegevens” betekent in deze Privacy Policy “informatie of onderdelen daarvan waarmee jij geïdentificeerd zou kunnen worden”.

 

Je toestemming

3DABOUT.me zal je persoonsgegevens niet verzamelen, gebruiken of openbaren zonder je toestemming. Daarom vragen we je om in te stemmen met deze Privacy Policy (en onze gebruikersvoorwaarden) voordat je onze App kan downloaden en gebruiken. Je kan onze App niet downloaden of gebruiken als je niet instemt met deze Privacy Policy.

 

Ben je zestien jaar of jonger?

Als je zestien jaar of jonger bent, is toestemming van je ouders of wettelijke voogd vereist om onze App en Website te gebruiken.

Welke persoonsgegevens verwerken we?

Voordat je onze App kan gebruiken, zullen we je vragen om een account aan te maken. Hiervoor zal je ons je e-mailadres moeten verstrekken, welk gegeven we zullen verwerken.

 

Nadat je een account hebt aangemaakt, krijg je gelegenheid om ons informatie te geven over je fysieke afmetingen, in het bijzonder foto’s van je voet gemaakt vanuit specifieke hoeken. We zullen ook deze gegevens verwerken. Daarnaast zullen we je IP-adres verwerken, de taal van je browser en – als je ons expliciete toestemming daarvoor gegeven hebt – je geo-locatie.

 

Op welke wijze maken we gebruik van je persoonsgegevens?

We gebruiken de persoonsgegevens die je ons gegeven hebt voor de hieronder omschreven doeleneinden.

–     We gebruiken je e-mailadres om je identiteit te verifiëren zodat je toegang kunt krijgen tot je profiel.

–     We gebruiken de informatie over je fysieke afmetingen om een virtueel 3D model van je voet te construeren, welk model we zullen koppelen aan de afmetingen van schoenen zoals verkregen van fabrikanten. Hierdoor kan de App real-time advies geven over welke maat je het beste kan bestellen.

–     We gebruiken je e-mailadres om je per e-mail op de hoogte te houden van campagnes en (speciale) aanbiedingen die mogelijk interessant voor je zijn. Je kan je op elk moment voor deze diensten afmelden.

–     We gebruiken je browsertaal instellingen, om je te kunnen aanschrijven in een taal die je spreekt, en je IP-adres en geo-locatie helpen ons om te bepalen welke campagnes en (speciale) aanbiedingen mogelijk interessant voor je zijn.

 

Met wie delen we je persoonsgegevens?

3DABOUT.me zal je email-adres of geo-locatie niet delen met derde partijen. Gegevens over voetafmetingen kunnen gedeeld worden met schoenenfabrikanten, maar deze gegevens zullen volledig en onomkeerbaar geanonimiseerd worden, wat inhoudt dat  e-mailadres en geo-locatie blijvend worden ontkoppeld van de gegevens betreffende voetafmetingen.

 

Hoe beschermen we je persoonsgegevens?

We spannen ons in om je persoonsgegevens te beschermen tegen ongeautoriseerde of onrechtmatige toegang, en tegen wijziging, openbaarmaking, gebruik of vernietiging van je persoonsgegevens. We versleutelen onze diensten met gebruik van SSL (Secure Sockets Layer), de gegevens zijn alleen toegankelijk via een geheim wachtwoord en onze medewerkers hebben alleen toegang tot je gegevens op een need-to-know-basis.

Cookies

We kunnen “cookies” gebruiken om je gebruikservaring te verbeteren wanneer je onze Website bezoekt. Een cookie is een klein tekstbestand dat op je apparaat kan worden geplaatst wanneer je een website bezoekt. Dit tekstbestand identificeert je browser of apparaat. Wanneer je onze Website opnieuw bezoekt, zorgt de cookie ervoor dat onze Website je browser of apparaat herkent. Als je niet wil dat cookies worden verzonden naar je apparaat, kan je dit aan de hand van de cookie-instellingen van je browser bewerkstelligen. Houd er rekening mee dat sommige functies of diensten van onze Website mogelijk niet of minder goed functioneren zonder cookies.

 

Wij gebruiken de volgende soorten van cookies op onze Website:

 

Functionele cookies: dit zijn cookies die essentieel zijn voor de werking van onze Website, zij stellen je in staat om gebruik te maken van de daarin verwerkte functies.

Analytische/statistische cookies: we gebruiken deze cookies om bezoekersstatistieken in kaart te brengen. We gebruiken deze statistieken om de Website constant te verbeteren, en je op deze manier relevante informatie aan te bieden. Deze cookies stellen ons ook in staat om het aantal bezoekers te herkennen en tellen, en om te bekijken hoe bezoekers navigeren wanneer zij van onze Website gebruik maken. Dit helpt ons om de gebruikersnavigatie te verbeteren en ervoor te zorgen dat gebruikers gemakkelijker vinden wat ze nodig hebben.

Tracking cookies: deze cookies houden klik- en surfgedrag bij. Door middel van deze cookies kunnen we zien of en wanneer jij je profiel bekijkt, en of je doorklikt naar onze diensten.

 

Wijzigingen in deze Privacy Policy

We kunnen onze Privacy Policy van tijd tot tijd updaten. Als het gaat om significante wijzigingen, zullen we daar melding van maken op onze Website samen met de bijgewerkte Privacy Policy. We zullen je hiervan ook op de hoogte stellen via onze App, en je verzoeken om de bijgewerkte Privacy Policy te accepteren voordat je verder kunt gaan met het gebruik van onze App.

 

Onze contactgegevens, je rechten
Als je vragen, opmerkingen of zorgen hebt over de manier waarop wij met je persoonsgegevens omgaan, stuur ons dan een e-mail via info@3Dabout.me.

Je persoonsgegevens zullen niet langer worden bewaard dan nodig is voor je gebruik van onze diensten. Je kan op ieder moment je persoonsgegevens bekijken, bewerken of verwijderen door in te loggen op je persoonlijke account.

 

 

3DABOUT.me B.V.

Prinsengracht 189B

1015 DS, Amsterdam

Nederland

 

Kamer van Koophandel: 64063739

Btw-nummer: NL855506751B01

www.3Dabout.me