Хогвартс. Наседие в Steam, Hogwarts Legacy PC Release Time

Hogwarts Legacy utgivelsesdato Steam

«Хогвартс. Наседие » – это захватывающая ролевая игра с открытыыиоом, который иззтен вт п и и отттY Y YYYYYYYynpapapynaterapapapapynaterapapapapapapaplr. Отрравляйтес в птешествие, находите feb развивайте таланты, чтоы стать настоящим вошебником.

Кить хогвартс. Наседие: цифровое Deluxe -изание

Конте§ (1)

Открыть центр соооества

Хогвартс. Наседие: цифровое Deluxe -изание

“. Наседие »входит:
– Верховое животное фестрал
– Боевая арена тёёных исттв rask
– Набор с внешним видом ёных исутввидом ёных исутвв
– Гарнизонная шяпа ёных исттввв

О этой игре

«Хогвартс. Наседие » – это захватывающая ролевая игра с открытыыиоом, который иззтен вт п и и отттY Y YYYYYYYynpapapynaterapapapapynaterapapapapapapaplr. Отрравляйтес в птешествие, находите feb развивайте таланты, чтоы стать настоящим вошебником.

Станьте du. Ваш персонаж – стуент, владеющий кюч к кревней тне, котототоая собна разорвать чть ч н м м 0ynnaterapynn. Находите союзников и сражайтес с ё ёныи вошебниками, чтоы р шит с м м и и и и ш ш ш ш ш и и и и и ч ч ч чnd. Ваше наседие – это т, что вы делаететете. Напишите свою собтвенню историю.

Системные требования

    Минималные:

    • 64-зрядные процесор и оерационная система
    • О: 64-bit Windows 10
    • Процесор: Intel Core i5-6600 (3.3GHz) eller AMD Ryzen 5 1400 (3.2ghz)
    • Оеративная память: 16 GB з
    • Видеокарта: Nvidia GeForce GTX 960 4GB eller AMD Radeon RX 470 4GB
    • DIRECTX: Версии 12
    • Место на дисе: 85 GB
    • ДополнитEлно: SSD (foretrukket), HDD (støttet), 720p/30 fps, lavkvalitetsinnstillinger
      Рекомендованные:

      • 64-зрядные процесор и оерационная система
      • О: 64-bit Windows 10
      • Процесор: Intel Core i7-8700 (3.2ghz) eller AMD Ryzen 5 3600 (3.6 GHz)
      • Оеративная память: 16 GB з
      • Видеокарта: Nvidia GeForce 1080 Ti eller AMD Radeon RX 5700 XT eller Intel Arc A770
      • DIRECTX: Версии 12
      • Место на дисе: 85 GB
      • ДополнитEлно: SSD, 1080p/60 fps, innstillinger av høy kvalitet

      Hogwarts Legacy Software © 2023 Warner Bros. Underholdning inc. Utviklet av Avalanche -programvaren. Wizarding World og Harry Potter Publishing Rights © J.K. Rowling. Portkey -spill, Hogwarts Legacy, Wizarding World og Harry Potter -karakterer, navn og relatert Indicia © og ™ Warner Bros. Underholdning inc.

      Warner Bros. Games Logo, WB Shield: ™ & © Warner Bros. Underholdning inc. (S23)

      Hogwarts Legacy PC Release Times: Når lanseres den på Steam og Epic Games Store?

      Hogwarts Legacy, Den etterlengtede Harry Potter Open-World RPG, slipper endelig i dag på både PC og konsoll for alle som ikke kjøpte Deluxe-utgaven som inneholder en tre-dagers tidlig tilgangsfase. Ja, tiden for å gå tilbake til skolen har kommet – og, oh man, er det mange ting å gjøre i dette spillet. Du lærer mange staver og talenter når du utforsker Hogwarts og omgivelsene på 1800 -tallet, og avdekker gamle hemmeligheter på vei ved å løse alle slags gåter og kjempe mot forskjellige slags fiender. Du kan til og med fange en enhjørning . Først må du selvfølgelig laste ned og installere spillet for å ta fatt på reisen din, så denne guiden vil fortelle deg når nøyaktig PC -versjonen av Hogwarts Legacy vil låse opp.

      Når Hogwarts Legacy slipper på Steam

      Harry Potter Hogwarts Legacy (2)

      Hvis du vil spille Hogwarts Legacy På damp vil du kunne hoppe inn på 1 s.m. EST den februar. 10, 2023. For den tiden i tidssonen din, bare ta en titt på sammenbruddet nedenfor.

      10. februar

      • PST: 10 a.m.
      • EST: 1 P.m.
      • BRT: 3 P.m.
      • GMT: 6 P.m.
      • CET: 7 P.m.
      • Ist: 11:30 s.m.

      11. februar

      • CST: 2 a.m.
      • JST: 3 a.m.
      • AEDT: 5 A.m.
      • NZDT: 7 a.m.

      Når Hogwarts Legacy slipper på Epic Games Store

      Hogwarts Legacy

      Hogwarts Legacy er også tilgjengelig i Epic Games -butikken, som er et flott alternativ for noen spillere. Så vidt vi er klar over, lanseres tittelen på EGS på samme tid som Steam, så ingen er på noen ulempe for å kjøpe den fra den ene butikken eller den andre. Dette er hva det betyr for tidssonen din.

      10. februar

      • PST: 10 a.m.
      • EST: 1 P.m.
      • BRT: 3 P.m.
      • GMT: 6 P.m.
      • CET: 7 P.m.
      • Ist: 11:30 s.m.

      11. februar

      • CST: 2 a.m.
      • JST: 3 a.m.
      • AEDT: 5 A.m.
      • NZDT: 7 a.m.

      Nå vet du nøyaktig når du kan begynne å spille Hogwarts Legacy på PC. Hvis du trenger noen nybegynner tips eller spesifikke guider, kan du sjekke ut vår Hogwarts Legacy Komplett guide og gjennomgang.

      Skrevet av Marco Wutz på vegne av GLHF.

      Liste

      Hogwarts Legacy: Tips for nybegynnere

      Vis 7 varer