Starfield Release Time – Game Pass Release Time for alle regioner | PCGamesn, Starfield Release Times: Når den låste opp i tidssonen din | PC Gamer

Starfield Release Time: Når den låste opp i tidssonen din

Når vi trekker stadig nærmere løftet, er her de eksakte Starfield -utgivelsestidene for både de tidlige tilgangen og offisielle lanseringene, slik at du kan forberede deg.

Starfield Release Time – Game Pass Release Time for alle regioner

Når vi trekker stadig nærmere løftet, er her de eksakte Starfield -utgivelsestidene for både de tidlige tilgangen og offisielle lanseringene, slik at du kan forberede deg.

Starfield Release Time and Early Access for alle regioner: En svart kvinne står på en fjellaktig bakgrunn med en blå himmel

Publisert: 5. september 2023

Når slipper Starfield ut? Hvis du, som meg, sliter med å motstå lokket av verdensrommet, så har jeg gode nyheter for deg. Vi har en full oversikt over alle utgivelsestider per region.

Tross alt er utgivelsesdatoen for Starfield rett rundt hjørnet, og det gjør aldri vondt å være forberedt. Hvis du er mer bekymret for hvilken Starfield -følgesvenn du vil wooing, eller hvilke Starfield -egenskaper du vil velge, har vi mange forskjellige guider for å hjelpe deg med å erobre romspillets ekspansive univers. Før vi kommer foran oss selv, er her en oversikt over alle de forskjellige Starfield -utgivelsestidene.

YouTube -miniatyrbilde

Hva er Starfield -utgivelsestiden?

Starfield Game Pass Release Time er 17:00 PST / 20:00 EST tirsdag 5. september og 1 am BST / 14:00 CEST onsdag 6. september 2023.

Her er en full oversikt over utgivelsestiden per region:

  • Los Angeles – 17:00, 5. september
  • Mexico City (Ciudad de Mexico) – 18:00, 5. september
  • Chicago – 19:00, 5. september
  • New York – 20:00, 5. september
  • São Paulo – 21:00, 5. september
  • London – 01:00, 6. september
  • Berlin – 02:00, 6. september
  • Paris – 02:00, 6. september
  • Riyadh – 03:00, 6. september
  • New Delhi – 05:30, 6. september
  • Hong Kong – 08.00, 6. september
  • Beijing – 08.00, 6. september
  • Tokyo – 09:00, 6. september
  • Sydney – 10:00, 6. september
  • Auckland – 12:00, 6. september

En infgraphic som viser et kart over verden med alle de forskjellige Starfield -utgivelsestidene på den

Starfield Early Access Times

I Los Angeles, Mexico City, Chicago, New York, og São Paulo, begynner Starfield Early Access for de som kjøpte premium- eller stjernebildene torsdag 31. august 31. Overalt ellers vil det være fredag ​​1. september.

Det har gått så lenge, men Starfield er endelig innen rekkevidde – ærlig talt, det føles ganske rart, ikke sant? Bli forberedt på lansering med vår oversikt over alle for tiden kjente Starfield -oppdragene, og velg også Starfield -fraksjonen på forhånd.

Leter fortsatt etter mer? Mens en god Starfield -wiki kan være en praktisk informasjonskilde, går vår nye Starfield -database videre, og tilbyr deg daglige nyheter, søkbare databanker og til og med interaktive verktøy.

Lauren Bergin smidd i hjertet av Sanctuary, Lauren har en helt sunn besettelse av Diablo 4 -skurk, Lilith. Tidligere har redaktør hos Dexerto, hun har pløyd like mye penger i League of Legends som hun har sine to universitetsgrader. au.

Network N Media tjener provisjon fra kvalifiserende kjøp via Amazon Associates og andre programmer. Vi inkluderer tilknyttede lenker i artikler. Vis vilkår. Priser riktige ved publiseringstidspunktet.

Starfield Release Time: Når den låste opp i tidssonen din

Starfield -lanseringstiden din avhenger av versjonen du kjøpte og tidssonen din.

Starfield - En person i en romdrakt ser på en ringplanet

(Bildekreditt: Bethesda)

Endelig er det Starfield slipper tid. Etter mange års små teasere, store avsløringer, lekkasjer og forsinkelser, er det på tide å bli komfortabel i cockpiten for den offisielle Starfield -lanseringen.

Som vi har funnet, er det kanskje ikke umiddelbart klart når du faktisk kan spille Starfield. Det er datoen da Bethesda faktisk promoterer som lanseringsdato, så er det datoen da visse spillere fikk Starfield tidlig tilgang, Så er det datoen som tilsvarer for de av oss på baksiden av World Timezone Map. Ingen vil gå glipp av sjansen til å trykke på den store “Play” -knappen så tidlig som mulig, så sjekk sammenbruddet vårt her for å være sikker på at du vet nøyaktig når Starfield lanserer for deg.

Når er Starfield utgivelsestid?

Den offisielle utgivelsestiden for Starfield var kl. Alle som kjøpte premiumutgaven eller høyere kunne begynne å spille 31. august. For Standard Edition -spillere og de som spiller via Game Pass, var lanseringsdagen 5. september.

  • Starfield tidlig tilgang: 31. august
  • Starfield Game Pass -lansering: 5. september
  • Starfield full lansering: 5. september

Dette er da Starfield -lanseringen skjedde (henholdsvis premium og standardutgave) i andre tidssoner:

  • 17.00 PDT, 31. august/5. september (Los Angeles)
  • 20.00 EDT, 31. august/5. september (New York)
  • 1 AM BST, 1. september/6. september (London)
  • 02.00 cest, 1. september/6. september (Berlin)
  • 10.00 AEST, 1. september/6. september (Sydney)
  • Kl. 12 NZST, 1. september/6. september (Auckland)

Bethesda promoterte 6. september som den offisielle lanseringsdagen, da det var kalenderdatoen da flertallet av spillerne over hele verden kunne begynne å spille. Men internett har ingen tidssone, og Starfield -skjermbilder, spill og meninger begynte å vises i naturen 31. august 31.

Noen eiere av premiumutgave rapporterte at Starfield ikke låste opp for dem i tide da perioden “tidlig tilgang” har startet. En støttekonto for Bethesda (som ser ut til å være legitim) indikerte at dette er en midlertidig feil på grunn av antall spillere, og at problemet ser ut til å ha stort sett gått.

Enten du får din første plass til å hoppe ASAP eller avkjøle jetflyene dine for å spille på spillpass, bli forberedt på reisen med vår guide til alle Starfield -fraksjoner Du kan bli med, alle Starfield -følgesvenner Du kan rekruttere underveis, og alt Starfield -trekk .